Woningbouw

Meer ruimte, een prachtige plek, wonen in uw eigen stijl. De mogelijkheden zijn eindeloos als u vanaf het begin betrokken bent bij de bouw van uw huis. Om dit te realiseren wilt u werken met een betrouwbare aannemer. Bouw- en Aannemingsbedrijf C. Spek is zo'n partner, zodat uw woningbouw tot in de puntjes perfect wordt uitgevoerd.

Er komt veel bij het bouwen van een huis kijken. Dit complexe proces kent voor ons geen geheimen. Van het aanvragen van vergunningen, het maken van bouwkundige tekeningen tot de daadwerkelijke bouw van uw woning: u hoeft zich hierover geen zorgen te maken. Bij ons bouw- en aannemingsbedrijf gebeurt alles in eigen beheer met een gedegen netwerk aan professionals. Daardoor kunnen wij de kosten laag houden én snel schakelen. Ook tijdens de bouw. Want ook wij zijn gebaat bij een strakke planning waar alle partijen zich aan houden.

Duidelijke werkwijze bij nieuwbouw
Hoe verloopt de realisatie van uw woonhuis in de praktijk? Wij doorlopen de volgende fases met u:

  • Stap 1: Allereerst een kennismakingsgesprek om de wensen en plannen door te nemen.
  • Stap 2: Op basis van onze afspraak stellen wij een bouwkostenindicatie/schetsontwerp op.
  • Stap 3: Het ontwikkelen van de bouwkundige tekeningen in eigen beheer.
  • Stap 4: Het indienen van de vergunningen bij de gemeente.
  • Stap 5: De start van de bouw.

Vragen staat vrij
De beslissing om een eigen woning te bouwen maakt u uiteraard niet in één dag. Wij kunnen ons dan ook voorstellen dat u tal van vragen heeft. Wij zijn er om die te beantwoorden. Neem dus gerust contact met ons op!

C. Spek B.V.
Lageweg 42b
2935 CE Ouderkerk aan den IJssel

Plan direct uw route