Dakopbouw

Met een extra woonverdieping lijkt het of u in een heel anders huis komt te wonen. Die extra verdieping geeft eindeloze toepassingsmogelijkheden. Met meer ruimte komt er plaats voor een kantoor, grote badkamer, slaapruimte of wat u maar wenst.

Voor u is het een ingrijpende verandering, maar voor Bouw- en Aannemingsbedrijf C. Spek is het een alledaagse klus. Wij helpen u dan ook met uw bouwplan van begin tot eind. Allereerst brengen wij advies uit. Wat is het doel van de dakopbouw en wat past daarbij? Daarbij bekijken we de stijl en mogelijkheden van uw woning. Met een plat dak is een dakopbouw al snel te realiseren. Ook zijn combinaties met dakkapellen mogelijk.

Dakopbouw voor ieder dak
Met onze jarenlange ervaring weten wij wat bij uw huis geschikt is. Dat kan een prefab dakopbouw zijn, of een traditionele opbouw. Het kenmerkende voordeel van prefab is dat wij de dakopbouw in een mum van tijd uitvoeren. Het voorwerk is dan al in onze werkplaats gedaan. Vanzelfsprekend werken wij in alle gevallen uitsluitend met duurzame materialen, modern materieel én servicegerichte vakmensen.

Bij ons bedrijf hoeft u zich geen zorgen te maken over administratieve rompslomp. Vaak is er geen vergunning nodig, maar mocht dit wel zo zijn, dan regelen wij dit voor u. Sowieso spreken wij samen met u een helder stappenplan af.

Doen: haal meer uit uw woning
Droomt u van extra woonruimte op uw huidige locatie? Bespreek dan de mogelijkheden voor dakopbouw met onze specialisten. Wij brengen vrijblijvend een offerte uit. Bent u van plan om dit project samen met uw buren aan te pakken, dan kan dit prijsvoordelen opleveren. Vraagt u er gerust naar.

Zet die eerste stap naar uw nieuwe woonlaag en neem contact met ons op!

C. Spek B.V.
Lageweg 42b
2935 CE Ouderkerk aan den IJssel

Plan direct uw route