Verbouw

Bouw- en Aannemingsbedrijf helpt particulieren bij het renoveren van woningen. Is renovatie niet voldoende en kiest u liever voor een complete verbouwing, dan denken wij enthousiast met u mee. Gaat het om een specifieke ruimte of pakt u het meteen rigoureus aan? Alles is mogelijk.

Misschien komt er gezinsuitbreiding of wenst u een werkruimte aan huis. De wens voor meer leefruimte kan allerlei redenen hebben. Verbouwen is vaak voordeliger dan verhuizen. Of het nu gaat om het plaatsen van een (prefab) dakkapel of een opbouw op uw garage, wij helpen u uw droom te verwezenlijken. Via het menu kunt u meer lezen over onze specialiteiten en wat wij allemaal doen.

IJzersterk team
Kiest u voor samenwerking met ons bouwbedrijf, dan heeft u geen omkijken naar alles wat voor uw verbouwing geregeld moet worden. Wij werken met een vast team en hebben daarnaast een uitgekiend netwerk aan specialisten. Uw wensen en budget bepalen het plan van aanpak.

Verbouwen? Doen!
Hoewel u vast al idee├źn heeft, kunt u de verbouwing wellicht niet overzien. Wij helpen u om de verbouw van uw woning netjes en gestructureerd aan te pakken. Waarom nog wachten? Bel ons voor meer informatie.

C. Spek B.V.
Lageweg 42b
2935 CE Ouderkerk aan den IJssel

Plan direct uw route